Adviesgesprek

Is het een strijd om uw kat zijn medicijnen te geven? Eet uw kat de kamerplanten op? Klimt hij in de gordijnen? Gaat u binnenkort verhuizen? Komt er een hond bij of krijgt u een kitten? Een adviesgesprek is niet voor echte gedragsproblemen maar voor vragen over alledaagse dingen waar u bij uw kat tegenaan loopt en kan preventief werken. Om u alle aandacht te kunnen geven werk ik op afspraak. Klik hier voor contact.

Diverse opties:

Adviesgesprek light
Een persoonlijk telefonisch gesprek van 15 minuten voor eenvoudige vragen over het gedrag van uw kat.

Adviesgesprek
Voor een eenvoudig probleem kan een persoonlijk, telefonisch gesprek van 30 tot 45 minuten wellicht volstaan.

Videobeoordeling
Vertoont uw kat gedrag dat u bijzonder vindt? Weet u niet of dit normaal, raar of misschien zelfs schadelijk is? Met behulp van een filmpje kan ik het gedrag van uw kat  beoordelen.

Preventief advies aan huis
Het is beter om probleemgedrag te voorkomen dan het naderhand te moeten oplossen. Op afspraak ga ik samen met u kijken hoe u uw woning zo katvriendelijk mogelijk kunt inrichten. Daarnaast geef ik uitleg hoe u uw kat op een goede manier bezig kunt houden. Vooral bij binnenkatten is dat belangrijk om probleemgedrag te voorkomen.

Van tevoren mag u aangeven waar u verder specifiek advies over nodig bent. Denk daarbij aan het omgaan met een kitten, de introductie van een nieuwe kat of hond of de aanstaande geboorte van een baby. U krijgt tijdens mijn bezoek direct praktisch advies.

Schriftelijke toelichting
Tijdens ons gesprek zal er veel informatie op u afkomen dat u wilt onthouden. Tegen een meerprijs maak ik voor u een uitgewerkt verslag van het advies of beoordeling.

Uitbreiding van hulp
Mocht het probleem gecompliceerder zijn dan het oorspronkelijk leek, dan kunnen we in overleg besluiten tot een uitgebreidere vorm van hulp. De kosten van de hulp waar u mij oorspronkelijk voor benaderde komen dan te vervallen.

Mijn tarieven