Nieuws

Om kattengedragstherapie bekendheid te geven bij mensen sta ik regelmatig op evenementen of geef ik lezingen. Via deze agenda en mijn facebookpagina hou ik u op de hoogte waar u mij tegen kunt komen. Hieronder kunt u zien waar ik verder zoal mee bezig ben:

13 april 2020
Paasmaandag 2020 ben ik te vinden op Dier Doet. Een beurs met alles over dieren, georganiseerd door studenten van mbo Terra Groningen. Ook dit jaar ben ik weer samen met Kattaplan (kattengedragtherapie, oppas en trimmen). We beantwoorden al uw vragen over katten en kattengedrag.
Nieuw: Samen vertegenwoordigen wij de Katten Academie.

3 februari 2020
Van 12:45 – 14:15 uur ben ik gastdocent bij mbo Terra Groningen. Ik geef les aan laatstejaars studenten paraveterinair over kattengedrag.

23 januari 2020 – 19.00 – 21.30 uur
Lezing over kattengedrag bij Sterkliniek Zuidlaren. Opgave kan via de dierenkliniek (T. 050-4094665).

Onze huiskat stamt af van een Afrikaanse wilde kat, wat zijn daarvan de gevolgen voor onze huiskat? Met dat in het achterhoofd ga ik het hebben over o.a. omgevingsverrijking (het dusdanig aanpassen van de leefomgeving van de kat, dat het dier zijn natuurlijke gedrag zo optimaal mogelijk kan uiten). En behandel ik de manieren waarop katten communiceren.

Aankondiging lezing 'Begrijp je kat'

Praktijkstage trimmen
Voor de trimopleiding voor gedragstherapeuten die ik volg trim ik zelfstandig katten. De basis module heb ik inmiddels afgerond en nu ben ik bezig met het vervolg. Doorgaans bestaat het trimmen uit het verwijderen van overmatige wol en klitten. Soms zijn er zoveel klitten, of is het zo vervilt, dat het prettiger voor de kat is om hem te scheren.

Huisdierenapp
Gedragsdeskundige is nu ook een dienst op de ‘huisdierenapp’!
Probeer mij maar eens te vinden!