Baasje Mickey en Mouse

Sinds eind maart is mijn tuin Mickey en Mouse proof. Het is een genot ze te zien genieten in mijn achtertuin. Wat ben ik blij dat ik dit heb gedaan. Mickey heeft het voor elkaar gekregen om met een merel binnen te komen dat was iets minder. Had een nest in de tuin en hij was sneller dan 1 van de jonge merels. Beestje is zelf weg gekomen gelukkig en sinds een week is het weer rustiger in de tuin.

Het gaat goed met ze. Ze zijn iets rustiger. Kunnen nog wel wild spelen en Mouse is nog wel aan het jagen op Mickey. Andersom gebeurt ook, maar minder. Een enkele keer wordt er gepiept. Ze liggen af en toe samen te slapen met hun gezichten naar elkaar toe. Fijn dat het nog steeds maatjes zijn.

Mickey (links) en Mouse.

Mickey is niet meer zo schichtig als er bezoek komt. Laat zich makkelijk lokken met snoepjes en is meestal snel onder de stoel vandaan en blijft er meestal onder vandaan. Mouse wordt nieuwsgieriger, maar nog steeds terughoudend. Vlucht de laatste keren niet helemaal naar boven. Loert om het hoekje en sproeit droog. Mooi om te zien dat hij zijn best doet.

Bedankt voor je tips. Ik heb er veel aan gehad. Ik ga verder genieten van mijn harige maatjes.