Boeken

Kattig of poeslief
Liesbeth Puts
Een praktische en leuke gids voor het opvoeden van kittens. Het beantwoordt veel vragen die je kunt tegenkomen als je een kitten aangeschaft hebt: van de keuze van het kitten tot een katvriendelijke manier om het uit de gordijnen te houden.

Als de kat het voor het zeggen had…
Liesbeth Puts
Veel leuke achtergrondinformatie over de kat. Daarnaast staat het boordevol praktische tips die je meteen kunt toepassen en worden in aparte kadertjes veel gestelde vragen over kattengedrag beantwoord

Wat je kat écht denkt
Liesbeth Puts
Alles over de lichaamstaal, het gedrag en de emoties van je kat. Aangekleed met prachtige illustraties wordt in één oogopslag duidelijk wat jouw kat je te vertellen heeft. Na het lezen van dit boek heeft je kat geen geheimen meer voor je!

Kattengeheimen
Vicky Halls
Veel katten en hun baasjes verkeren in een toestand van beleefd onbegrip waarbij beide partijen zich totaal niet bewust zijn van de wensen van de ander. Dit humoristische boek staat boordevol praktische adviezen, feiten en anekdotes van de beroemde Engelse kattengedragsdeskundige Vicky Halls

Wat uw kat u vertelt
Vicky Halls
Na de grote bestseller Kattengeheimen is dit het tweede boek van Vicky Halls. Ze helpt je niet alleen de oorzaken van het gedrag te achterhalen, ze geeft ook heel praktisch advies om welk probleem dan ook te overwinnen.

Elke kat is uniek
Miranda Geerlings
Hou je van katten, maar heb je een hekel aan losse haren? Of wil je de kat gewoon goed verzorgen? Dan is dit boek een must voor jou, een kattenliefhebber en of een (aankomend) trimmer.

Zo train je je kat
Sarah Ellis en John Bradshaw
Veel probleemgedrag is met training te voorkomen. Het trainen van katten verrijkt ook het leven van jou en je kat, want jullie krijgen een betere relatie. Dit boek bevat een groot aantal oefeningen, verhelderd met instructieve illustraties, veel achtergrondinformatie en de meest recente kennis over de kat en zijn gedrag.

Het geheim van de kat
John Bradshaw
Kattenexpert John Bradshaw brengt voor het eerst alles wat we over de kat weten bij elkaar: van de kat als roofdier tot gedomesticeerde metgezel.

Catisfy to Satisfy
Jackson Galaxy en Kate Benjamin
Een boek vol interieur design trucs om je woning zo katvriendelijk in te richten als maar mogelijk is. Door de Amerikaanse Kattengedragstherapeut Jackson Galaxy van de Animal Planet serie My Cat from Hell en designer Kate Benjamin.