Speelgoed

Spelen bevredigt de behoefte van het jagen. Katten kunnen er energie in kwijt en het gaat verveling tegen. Speel minstens twee keer per dag een kwartiertje met uw kat. Pieper en Warrel vinden dat het spelen met een hengel het meest overeenkomt met de echte jacht. Maar ze zijn ook gek op valeriaanzakjes.

Hengel
Tabby Tijger ‘Instinct’
Een duurzame hengel van 90 cm voor zowel speeltjes van Tabby Tijger, Purrs (Flying Frenzy), Da Bird en Jackson Galaxy.

Hengelspeeltje
Purrs Wild Hare Raiser
Dit zachte speeltje is gemaakt van écht 100% hazenvacht. De geur van deze vacht, brengt het jachtinstinct van vooral Pieper naar boven.

Hengelspeeltje
Purrs Libelle
Vlieg de Libelle door de lucht en beweeg hem over de grond. Het Is Warrels favoriet. Vooral als hij op de rug ligt en ik het boven hem beweeg.

Hengelspeeltje
Tabby Tijger Drone
Het lijkt echt een helikopter en heeft een ‘zoevend’ geluid dat de vleugels van een vogel nabootst. Het geeft snel spel, echt voor Pieper.

Hengelspeeltje
Purrs Stinky Adder
Beweeg het als een slang over de grond. De adder is van nepbont maar voelt als echte vacht. Met valeriaan, dit maakt het speeltje nog leuker!

Valeriaanzakjes
Aumüller Baldini
Gevuld met een goede kwaliteit valeriaan. Een echt ‘feel good’ speeltje voor Warrel en Pieper waar ze heerlijk mee knuffelen.

Hengelspeeltje
Neko Flies Katarantula
Maak de innerlijke insectenjager in je kat wakker. Beweeg het kruipertje als een echte spin. Warrel gaat er helemaal los op!

Hengel
Boinks Bamboozler
Een lange bamboe-stok met daaraan een plastic sliert waar katten die gek zijn op veters en touwtjes helemaal dol van worden.

Hengel
Cat Dancer
Als je de Cat Dancer losjes tussen duim en wijsvinger houdt danst het speeltje aan het ijzerdraad door de lucht als een vlinder of vlieg