Speelgoed

Spelen bevredigt de behoefte van het jagen. Katten kunnen er energie in kwijt en het gaat verveling tegen. Speel minstens twee keer per dag een kwartiertje met uw kat. Pieper en Warrel vinden dat het spelen met een hengel het meest overeenkomt met de echte jacht. Maar ze zijn ook gek op valeriaanzakjes.

Hengel

Tabby Tijger ‘Instinct’

Een duurzame hengel van 90 cm voor zowel speeltjes van Tabby Tijger, Purrs (Flying Frenzy), Da Bird en Jackson Galaxy.

Hengelspeeltje

Purrs Wild Hare Raiser

Dit zachte speeltje is gemaakt van écht 100% hazenvacht. De geur van deze vacht, brengt het jachtinstinct van vooral Pieper naar boven.

Hengelspeeltje

Purrs Libelle

Vlieg de Libelle door de lucht en beweeg hem over de grond. Het Is Warrels favoriet. Vooral als hij op de rug ligt en ik het boven hem beweeg.

Hengelspeeltje

Tabby Tijger Drone

Het lijkt echt een helikopter en heeft een ‘zoevend’ geluid dat de vleugels van een vogel nabootst. Het geeft snel spel, echt voor Pieper.

Hengelspeeltje

Purrs Stinky Adder

Beweeg het als een slang over de grond. De adder is van nepbont maar voelt als echte vacht. Met valeriaan, dit maakt het speeltje nog leuker!

Valeriaanzakjes

Aumüller Baldini

Gevuld met een goede kwaliteit valeriaan. Een echt 'feel good' speeltje voor Warrel en Pieper waar ze heerlijk mee knuffelen.

Nekoflies Katarantula

Hengelspeeltje

Neko Flies Katarantula

Maak de innerlijke insectenjager in je kat wakker. Beweeg het kruipertje als een echte spin. Warrel gaat er helemaal los op!

Hengel

Boinks Bamboozler

Een lange bamboe-stok met daaraan een plastic sliert waar katten die gek zijn op veters en touwtjes helemaal dol van worden.

Hengel

Cat Dancer

Als je de Cat Dancer losjes tussen duim en wijsvinger houdt danst het speeltje aan het ijzerdraad door de lucht als een vlinder of vlieg